perjantai 30. toukokuuta 2014

Torstai, 29.5.14

Torstaina aamulla heräsimme taas sateeseen. Masennutti hieman ja oli tietty vähän kylmäkin. 
Kuitenkin puolen päivän jälkeen heti, kun Sleepbootdag oli alkanut, aurinko aloitti kuivaamaan ilmaa ja me pääsimme tuhansien muiden kanssa keskustaan ihmettelemään satoja erikokoisia ja -värisiä veneitä.






Kävelimme rautakaupalle, mutta kas kumma: täälläkin vietettiin helatorstaita ja kaupat olivat kiinni. Paitsi ne jotka myivät turisteille ja muulle juhlakansalle leipää ja sirkushuveja.

Ilma oli siis puolipilvinen ja lämpöä 11 astetta. Minulla oli päälläni sukkahousut ja päässä pipo, joten juuri ja juuri tarkenin. Olimme lähettäneet kolme pakettia tavaroita postitse veneelle, Viimeisenä viime viikolla tuli se laatikko, jossa olivat paksut villatakkimme.  Meinasimme lähettää ne takaisin paluupostissa, kun ilmat olivat silloin helteisiä. Nyt kyllä totesimme tarvitsevamme kaikkia lämpimiä vaatteita, joita löytyy. Hyvin pukeutuneena tarkenimme käväistä lepuuttamassa jalkoja...

 Parin tunnin kävelyn jälkeen palasimme veneelle syömään. Loppuilta menikin sitten väsyneenä taistellessa netin kanssa. Yhteys on hyvä, vaan vähän väliä ainakin minun koneeni irtisanoutui WiFi-verkosta, joten kuvien yms. lataaminen on tosi hankalaa. Juuri kun kävimme nukkumaan, loppui maksettu virta ja lämpöpuhallin sammui. Minulla oli yöllä pitkät kalsarit ja villasukat..







Veneitä riitti joka kanavaan...

Ei kommentteja: