keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Lauantai-sunnuntai 19.-20.7.14 Joelta Main-Donau-Kanaalille

Aamulla vilkutimme uimassa oleville Charlylle ja Erikalle hyvästit Motor- und Segelboot Coburgin järvellä ja jätimme parin kilometrin ajon jälkeen Main-joen kokonaam taaksemme.

Erika aamu-uinnilla
Charly aamu-uinnilla
Me siirryimme nyt Mainin kilometrin 384 jälkeen Main-Donau-Kanaalille. Siellä ajoimme yhteensä 42 km ja sulutimme 5 kertaa, ennen kuin pääsimme Sportboothafen Süssin laituriin. Vettä oli tarpeeksi ja olimme sataman ainut vierasvene; vakituisiakaan veneitä ollut kuin yksi ponttoneille nostettu asuntovaunu. Suihku oli ja pesukone, kauppa lähellä; siinä tärkeimmät. Kiinnityttyämme menimme taas uimaan, sillä tämäkin päivä oli hillittömän kuuma. Myöhemmin pesin koneellisen pyykkiä ja niin saimme puhtaat petivaatteet punkkiimme.

SeijMer Süss Marinassa Main-Donau-Kanaalissa km 42. 
Sunnuntai oli oikea lepopäivä. Kun lämpöä oli 33 astetta ja aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta, oli aivan mahdotonta ajatellakaan matkantekoa. Lepäsimme siis veneessä, pesin 2 koneellista pyykkiä ja hyödynsimme hyvää wlan-nettiyhteyttä. Illemmalla taivas tummeni ja alkoi sade; niinhän säätiedotuksessa oli ennustettukin. Onneksi kuitenkaan ei tullut ukkosmyrskyä, joka riehui jossain muualla; vain muutama salama kertoi sen olemassaolosta.Ei kommentteja: