keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Perjantai 18.7.14 Bambergissa käymäseltään…

Olimme siis rantautuneet Charlyn venesatamaan, jossa jokaisella jäsenellä oli myös camping-paikka. Siksi aluetta luulimme ensin leirintäalueeksi.

SeijMer Charlyn marinassa lähellä Bambergia
Helle jatkui myös perjantaiaamuna, joten heti aamusta emme lähteneet minnekään. Ostoskeskus oli vain 300 metrin päässä, joten kunnolla herättyämme lähdimme kauppaan. Toimme ostokset kauppakärryillä veneelle, sillä myöhemmin Kapu Kävi hakemassa kannullisen dieseliä ja sillä matkalla kärryt olivat tarpeen. Palautimme ostosvaunut Edekaan, kun myöhemmin lähdimme bussilla tutustumaan kehuttuun Bambergin kaupunkiin.

Bussissa oli kuuma kuin liian kuumaksi lämmitetyssä sähkösaunassa.  Meillä ei ollut kaupungin karttaa ja niin jouduimme helteessä lampsimaan jopa hetken edestakaisin, kunnes viimein pääsimme turisti-infoon. Siellä meni jokin vikaan kommunikoinnissamme ja niin sitten lähdimme kohti ”kotia” Yhdessä remontoitavassa kirkossa sentään kävimme, ennen kuin istuimme taas kuumassa linja-autossa ja pääsimme takaisin veneelle. Hikisen päivän päätteeksi oli uinti paikallaan, vaikka sitten taas hetken kuluttua olikin pinnassa uusi hiki.

St. Martinin kirkon tilapäinen alttari Bambergissä.
Ei kommentteja: