tiistai 17. kesäkuuta 2014

Sunnuntai, 15.6.14

Aamusta lähdimme täyttämään varatankkeja dieselillä. Etsimme navigaattorilla Hitdorfin lähimmän huoltamon ja pyöräilimme sinne reilun kilometrin matkan. Ennen kuin näimme huoltamon, kuulimme torvimusiikkia. Leverkusenin vapaapalokunnat viettivät kesäjuhlaansa paikallisen paloaseman pihalla. Eipä minulla ollut kameraa mukanani, vaan onneksi puhelimella sain taltioitua hieman tunnelmaa.

Leverkusenin vapaaehtoisen palokunnan kesäjuhla Hitdorfissa


Täytimme dieselillä 20 litran kanisterit, sidoimme ne huolellisesti fillareiden tarakalle ja lähdimme taluttamaan arvokasta lastia veneelle. Kuljimme nyt rantatietä, jotta emme olleet autoliikenteen jaloissa, kuten mennessä huoltsikalle. Ennen perille pääsyä Kapu nautti bratwurstia ja perunasalaattia ja minä join kahvit rannan museoidussa nosturissa,, Kran-Cafe:ssa.

Lähdimme ajelemaan taas vastavirtaan, nyt kohti Kölniä. Parinkymmenen kilometrin jälkeen näin ekan kerran Kölnin tuomiokirkon. Kolmen kilometrin päästäkin katsottuna se oli kaupunkikuvaa hallitseva rakennelma. 

Vielä oli monta siltaa ja köysiratakin alitettavana, ennen kuin löysimme laituripaikan Kölnin  Reinau-Sporthafenin marinasta. Tähänastisista kallein majoitus: laituripaikka 16 + sähkö 4 €/vrk.

Seilbahn ylittää Reinin eläintarhan kohdalla

 Päivä oli ollut puolipilvinen, auringon paistaessa oli kuuma, sen ollessa pilvessä meinasi tulla vilu. Ilta oli kuitenkin kaunis ja mukavan lämmin, joten tuntui, että voisimme viihtyä Kölnissä. Ainut mutta on taas netin puute; Hafenmeisterin kertoman mukaan täällä ei ole Internet-yhteyttä, vaikka hotsplot-piste löytyykin. Rekisteröinti tuottaa pieniä vaikeuksia…

Löydätkö SeijMerin Kölnin Marinasta...Ei kommentteja: